Kokemuksia kompressiotrikoista

Miesten kompressiotrikoot
Noin vuosi sitten tuli ostettua hurjan kalliit 2XU:n kompressiotrikoot. Hintaa oli muistaakseni noin 100 euroa, joka tuntui melkoiselta summalta juoksutrikoista. Itse olen noin 170 cm pitkä ja 65 kiloinen miesjuoksija jolloin valitsin S-koon, normaalilla lahjepituudella. Huomioitavaa, että 2XU:lla on kahta eri lahjepituutta, pitkälahkeista suositellaan oikeasti pitkille ja kokomerkinnässä on T-kirjain on ensimmäisenä. Väriksi tyylikäs musta, mutta naisille on tarjolla piristäviä värjeä kuten pinkki.

Päälle pukeminen on aikaa vievää, sillä kompressiotrikoot istuvat huomattavasti paremmin ja varsinkin kantapään kohdalla joutuu hieman pujottelemaan. Istuvuus on erittäin napakka ja kannattaa lahjetta vetää mahdollisimman ylös ja ilman ryppyjä koska vyötärö on matalalla. Samoin solmu kannattaa laittaa tiukalle ettei housut valahda alas.

Naisten kompressiotrikoot korkealla vyötäröllä
No onko kompressiotrikoista hyötyä? Jos suoraan sanon niin eipä ole, samalla tavalla väsyt lenkillä ja eikä vauhti ole yhtään sen kovempi. Sitten tietysti herää kysymys, että miksi Kuntopossu blogi suosittelee 2XU:n kompressiotrikoita? Ne ovat laadukkaat, vuoden käytön jälkeen eivät ole kuluneet lainkaan, mukavan ohuet, istuvat tavallista paremmin ja sen myötä ehkä aavistuksen tukee lihaksia. Kalliita nämä ovat, mutta suosittelen kuitenkin. Nyt kun talvi on saapunut Suomeen, niin kompressiotrikoita saa myös talvikäyttöön ja siinäpä onkin hyvä joululahjavinkki juoksijalle.

Kannattaa myös muistaa, että trikoiden lisäksi on muitakin kompressiotuotteita kuten säärystimiä, paitoja ja sukkia.Kommentit