Kokemuksia Adizero boston boosteista

Tammikuun puolella löysin kauppakeskus Jumbon Intersportista Adizeron Boston boostit alelaarista ja juuri oikeaa kokoa. Hintaa näillä oli 90 euroa eli huomattava alennus Intersportin normaaliin hintaan. Värinä pirteä vihreä kuten kuvasta näkyy.

Boston Boosteja kuvataan vauhdikkaaksi harjoituskengäksi. Ominaisuudet riittävät intervalleihin, mutta tiukkoihin ratavetoihin tuote ei sovellu. Kenkä sopii kevytrakenteiseille. Itse olen muuten koko juoksuhistoriani käyttänyt vain Adidaksen lenkkareita. Koko on sopiva ja kapeassa lestissä jalkaterä saa hyvää tukea.

Jalkaan laittaessa kannattaa varoa kantaa ettei se rypisty. Ylipäätään jalkaan laitto on tarkkuutta vaativaa työtä. Jaloissa kengät tuntuvat kevyiltä ja yllyttävät nopeaan juoksusuoritukseen. Talvisessa maastossa en halunnut lähteä kenkiä pilaamaan siispä tein sisäänajoa juoksumatolla. Kengät tosiaan ovat vauhdikkaat, rullaavat ja kevyet enkä jäänyt ensimmäisillä kerroilla kaipaamaan lisätukea. Kengät ovat huomattavasti kovemmat pohjaltaan kuin aiemmin käyttämäni perus boostit. Suosittelen ehdottomasti kenkiä yleiskengiksi. Juoksumaton perusteella on vaikea sanoa kuinka hyvin soveltuvat pitkille lenkeille.

Kommentit