Lenkkarit halvalla?

Kyllästyttääkö sinuakin suomalaisten urheilukauppojen kalliit juoksukengät?  Aasian halpamaissa lenkkitossun valmistaminen maksaa vain muutamia euroja, mutta suomalaisen urheilukaupan hyllyllä hinta saattaa olla 150 euroakin. Pitää tietysti muistaa, että suomalaisen ALV-verotuksen vuoksi lenkkarissa on pelkkää veroa 30 euroa! Toisaalta kannattaa myös muistaa, että kuinka monta myyjää siellä urheilukaupassa on seisomassa ja kuinka monta lenkkariparia myydään aamun ensimmäisellä tunnilla. Suomalaisen kaupankäynnin tehottomuus ärsyttää ja hyvin pitkälti sen vuoksi hinnat ovat tähtitieteellisiä.

Onneksi on ulkomaalaiset verkkokaupat. Tilasin MandM Direct -verkkokaupasta Adidaksen Supernova Glide Boost 6:set. Juoksukenkien hinta 53 euroa + 8 euroa toimituskulua eli yhteensä vähän päälle 60 euroa. Suomessa nämä lenkkarit olisivat maksaneet helposti 100 euroa. MandM Direct -verkkokauppa sivuston mukaan toimii Isossa-Britanniassa, joten tullimaksuista ei tule ongelmaa.

Entäpä ne huonot puolet? Niitä on tietysti toimitusaika joka on reilu viikko. Toinen huono puoli, että oikea koko on käytävä sovittamassa suomalaisessa "kivijalka" urheilukaupassa. Itselläni on ollut jo viiden vuoden ajan Adidaksen juoksukenkiä, joten koko oli hyvin tiedossa. Onhan MandM Directillä tietysti palautusoikeus (28 päivää), mutta postikulut on maksettava itse.

MandM Direct verkkokaupassa on saatavilla ainakin seuraavien valmistajien lenkkareita: Adidas, Asics, New Balance ja Puma. Merkkejä siis suppeasti, mutta merkin sisällä paljon eri vaihtoehtoja. Minulle jäi hyvät kokemukset MandM Direct -verkkokaupasta. Mainittakoon, että tämä ei ole millään tavalla sponsoroitu kirjoitus.

edulliset lenkkarit
MandM Direct on mainio verkkokauppa kielitaitoisille luottokortti-ihmisille.

Kommentit