Löytöjä Stockmannin hulluilta päiviltä (kevät 2016)

Keskiviikkona pyörähtää käyntiin Stockmannin Hullut Päivät ja meille liikunnan harrastelijoille on paljon hyviä tarjouksia. Tavarataloon ei välttämättä tarvitse juosta, sillä suurin osa tuotteista on myynnissä Stockmannin verkkomyynnissä.


Adidas Permorfance Base-treenitrikoot, 24,90 €

Tästä todella edullisesti Adidaksen kompressiotrikoot joissa on sileä pinta. Materiaali on 88% polyesteriä ja 12% elastaania. Miesten koot
Under Armour - Mesh Performance Boxerjock -bokserit 2, 34,90 €

 Ihonmyötäiset miesten alushousut urheiluun, eivät kuitenkaan ole epämielyttävän puristavat. Pakkauksessa siis kahdet urheilubokserit. Materiaalina tietysti tekokuitua 91% polyesteria ja 9% elastaania.
Camelbak - juomareppu 54,90 €

Ultrakevyt juomareppu sopii juoksuun että pyöräilyyn. Reppu on suunniteltu 1-2 tunnin suorituksiin ja muotoilunsa ansiosta se sopii kaikille. Integroidut heijastimet parantavat turvallisuutta. Tilavuus on 3 litraa, juomasäiliön tilavuus on 1,5 litraa. Selkäosan pituus 36 cm. Repun paino ilman säiliötä on 260 grammaa.
Adidas Performance Mana Bounce juoksukengät naisille 59.90 €

 Punospintaisissa ja jämäköissä juoksukengissä on Bounce-ulkopohja, joka tehostaa juoksuaskellusta ja vaimentaa tehokkaasti tärähdystä. 

 Under Armour Mid-urheiluliivit 23,90€

 Kompressiourheiluliiveissä on joustava, logokuvioitu kuminauha miehustan alla. Painijanselkäliiveissä on tehostevärinen kanttaus ja sileä pinta. Materiaali on 90 % polyesteriä ja 10 % elastaania. Konepesu 30 °C.

Kommentit