Polar M200 urheilukello

Polarilta ilmestyy jälleen uusi juoksukello, tällä kertaa Polar M200.Ominaisuuksiltaan kello on tavanomainen eli vedenkestävä urheilukello, jonka GPS:n ansiosta käyttäjä voi mitata nopeutta ja matkaa. Tämän lisäksi kello mittaa aktiivisuutta. Tavanomaisuudesta poikkeaa kuitenkin laitteen sykemittaus. Syke mitataan ranteesta kahdella led-valolla. Sykemittaus kuulostaa käytännölliseltä, mutta onko luotettava? Se varmasti selviää testeissä. Akunkestoksi luvataan 6 tuntia (GPS + sykemittaus) mikä on varmasti riittävä hitaalle maratoonarillekin.

Rannekkeesta on saatavilla kahta eri kokoa. Koko onkin varmasti tärkeä asia koska kellon pitänee olla ranteessa tiukasti kiinni sykemittauksen vuoksi. Kuvien mukaan pettymys on näytön pieni koko. Kuvien perusteella näkymässä mahtuu olemaan vain kaksi tietokenttään kerrallaan.

Hinnaltaan juoksukello on kilpailukykyinen. Ohjehinta kellolle on 149,90 € ja vaihdettavia rannekeita saa 19,90 eurolla. Rannekkeita on tietysti saatavissa eri väreissä.

Polar M200 on saatavilla USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Hong Kongissa, Singaporessa ja Japanissa myöhemmin tänä vuonna ja muualla maailmassa tammikuussa 2017.

Kuvakaappaus Polarin sivuilta.

Kommentit