Zeropointin Arctic Compression -trikoot testissä

Tuttu näky, vetoketju aukeaa lenkillä
Black Fridayna Zeropoint tempaisi verkkokauppaansa kunnot alennusprosentit. Kaupan kaikki tuotteet olivat -40% ja alennus koski myös alelaarin tuotteita. Nyt oli siis erinomainen tilaisuus ostaa talvitrikoot Zeropointilta. Alelaarista löytyikin vanhempaa vuosimallia olevat talvijuoksutrikoot: Arctic Compression. Trikoiden hinnaksi tuli lopulta 74,50 euroa, sisältäen postikulut.

Jos olet käyttänyt aiemmin 2XU:n kompressiotrikoita, niin Zeropointilla on huomattavasti tiukempi mitoitus. Näissä trikoissa on jo pukemista päälle! Kun trikoot ovat päällä, niin tuntuvat ne miellyttäviltä ja samalla napakoilta. Huomion arvoista on, että näissä on vyötärö korkeampi kuin 2XU:lla eikä juoksutrikoita tarvitse kiskoa kesken lenkin ylöspäin.

Lämpöarvo näissä ei ole paras, sanoisin että soveltuvat parhaiten +0 asteen keleihin, mutta kyllä niillä selviää pienestä pakkasestakin. En kuitenkaan lähtisi näillä juoksulenkeille -5 astetta kylmemmissä oloissa.

Zeropoint on saanut tuotettua varsin laadukkaat trikoot. Ainoastaan lahkeiden vetoketjujen suhteen on tullut selkeä suunnitteluvirhe. Lahkeissa on vetoketju kun taas esimerkiksi 2XU:lla ei ole. Lahkeet pitäisi olla ehdottomasti ilman vetoketjua, sillä vetoketju aukeaa helposti juostessa. Tänäänkin lyhyellä lenkillä vetoketjut olivat auenneet puoliväliin asti.

Kommentit